Eerste vrijdag van de maand

Tijdens dit zeer ingrijpend Covid tijdperk, missen we allen onze sociale contacten. Hoogtijd dus om onze tradities van het verleden terug in het leven te roepen. Vanaf september hernemen we onze maandelijkse bijeenkomsten (elke eerste vrijdag van de maand), maar toch een beetje verschillend van wat we de laatste jaren gewoon waren, nu we terug kunnen rekenen op nieuwe uitbaters.

Het bestuur zal zich zo vaak als mogelijk vrijhouden om op deze avonden aanwezig te zijn. En in tegenstelling tot eerdere gewoonten, zullen het onze uitbaters zijn die instaan voor lekkere maaltijden. Er zal dus altijd kunnen gegeten worden, maar dit zal niet meer via inschrijvingen via het bestuur verlopen. Voor elke eerste vrijdag zullen zij ook een voorstel doen die we dan communiceren via deze pagina. Aangezien er ook ander publiek toegelaten is op deze avonden, wordt het aangeraden om toch tijdig te reserveren. Dit kan via “apoppa2021@gmail.com”.

Toch nog even benadrukken dat het niet verplicht is om te eten! De uitbaters staan erop dat onze leden weten dat ze ook welkom zijn enkel voor een drankje bij een gezellige babbel.

Onze website gebruikt cookies voor uw optimaal gebruik. Bij het aanklikken worden deze aanvaard.