Bistro A Poppa!

Bezoekers die voor het eerst op deze locatie genoten hebben van een drankje en een hapje, zijn het er allen over eens … dit is echt een ontdekking waarvan niemand kan inschatten welke troeven deze plek heeft langs de oevers van de Gentse Kanaalzone!

Michele en Nadia verwelkomen jullie graag met open armen in hun nieuwe zaak A Poppa!!!!!

Wij zijn Michele Arcieri en Nadia Lamanuzzi, afkomstig uit Bisceglie, een havenstadje in de hak van Italië. Michele zijn ouders hadden een restaurantje aan zee, waar hij de geheimen van de zuid Italiaanse keuken mocht ontdekken.

Wij laten jullie graag genieten van onze lekkernijen … alle dagen open van 11h30 tot 22h00, behalve op woensdag (sluitingsdag)

Reserveren enkel via 0472/91 56 44

Eilanderskaai 10 – 9000 Gent

apoppa2021@gmail.com

In 2008 hadden we samen een kiosk in de haven van Bisceglie waar vooral toeristen en booteigenaars langskwamen voor een aperitiefje, lunch, een koffie, een ijsje … In 2013 volgde Michele zijn broer naar België om hier de mensen te laten genieten van de heerlijke Italiaanse keuken als kok in verschillende restaurants. In 2014 kwam Nadia met hun kindjes (Roberto 11 jaar en Noemi 8 jaar) naar België en startte een inburgeringscursus. Zo kon ik in 2017 aan de slag in de keuken van een groot bedrijf.

Toen we via onze vrienden vernamen dat er op deze locatie naar nieuwe uitbaters gezocht werd, begon ons hart sneller te slaan! Als echte Zuid-Italianen, opgegroeid tussen de boten en dichtbij de zee, was dit voor ons een uitgelezen kans, die we heel graag met beide handen willen grijpen. Ons eerste bezoek op deze locatie, gaf ons meteen het gevoel terug thuis te komen. Een droom die we al heel lang koesterden, lijkt werkelijkheid te worden.

Met bijzonder veel enthousiasme willen we dan ook onze passie voor de authentieke Italiaanse keuken en het leven aan het water, delen met mensen die een hart hebben voor lekker eten en kunnen genieten van de speciale sfeer die er heerst aan de oevers van een eiland.

Het kader is uniek en straalt een warm karakter uit!

Neem alvast een kijkje in de keuken van Michele!

Onze website gebruikt cookies voor uw optimaal gebruik. Bij het aanklikken worden deze aanvaard.