Onze website …

Onze website …

Het is reeds meer dan eens bewezen: communicatie is van groot belang in onze maatschappij en ons bestaan. Wat voor de ene belangrijk is, is voor de andere vanzelfsprekend en voor nog anderen totaal niet aan de orde. In elk geval voorkomt goede communicatie vaak misverstanden en zorgt ervoor dat organisaties? zowel intern als extern, goed kunnen functioneren.

Mensen die een website maken vertrekken vanuit hun eigen accenten (eenvoudig, duidelijk, informatief), ideeën, ervaringen … openstaan voor andere ideeën,  standpunten en opmerkingen van de bezoekers, kan er alleen maar toe leiden dat de website vertaalt wat er leeft bij alle betrokkenen en een optimale communicatie bereikt wordt.

Vandaar deze uitnodiging gericht aan onze bezoekers: laat ons weten waar we onze site kunnen verbeteren … of alle informatie jullie bereikt … op een eenvoudige manier of eerder te ver weg gestoken …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

vier × 3 =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.